15 punten waarom Vrijwilligers Tekort?

Waarom is de Vrijwilligers planner van Vrijwilligerstekort de beste software voor verenigingen en stichtingen en marktleider in Nederland. 15 punten op een rij:


1. Zelf in laten roosterenDe vrijwilligers kunnen zich op de (verenigings) website zelf inroosteren wanneer ze maar willen.
2. Automatische plannerNaast het zelf laten inroosteren bestaat er de mogelijkheid om met een druk op een button alle openstaande taken automatisch in te roosteren. Het is een slim systeem die kijkt naar voorkeurstaken van de vrijwiligers en reeds gedaan vrijwilligerswerk voor een eerlijke verdeling.
3. PuntensysteemMiddels een puntensysteem kunnen verwilligers al dan niet verplicht gestimuleerd worden om voldoende punten te halen.
4. MarktleiderRuim 400 aangesloten verenigingen en stichtingen.
5. Import ledenadministratieHet is mogelijk om in 1 x alle leden uit de ledenadministratie te lezen, om deze in te zetten in de vrijwilligersmodule.
6. WervenLeden werven door een mailing via de ingebouwde mailmodule.
7. Database opbouwenElk lid geeft zijn expertise op. Mocht er een loodgieter, timmerman of it-specialist nodig zijn heeft u alle contactgegevens bij de hand.
8. HerinneringsberichtenVrijwilligers worden een x aantal dagen voor de taak herinnerind door middel van een mail of / en pushnotificatie via de app.
9. Briljante SupportBij vragen gemiddelde response tijd van 1,1 uur.
10. ResponsiveGeschikt voor elk apparaat: mobiel, tablet, pc, laptop. Volledig schaalbaar.
11. Kennis uitwisselingAl ruim 400 aangesloten clubs, verenigingen en stichtingen die kennis uitwisselen en discussieren over de software.
12. Officiele vrijwilligers documentenOfficiele documenten en contracten van vrijwilligerstekort.nl (zoals vrijwilligerscontract en aanvragen verklaring omtrent gedrag)
13. Optionele functiesFamilieregelingen / ouderparticipatie, vrijstellingen, afkopen en boetes (beide eventueel middels Ideal= in ontwikkeling), gekoppeld aan uw ledenbestand
14. InschrijvenVrijwilliger kan zichzelf registreren of via facebook inloggen, zijn voorkeurstaken en expertise opgeven en gelijk inroosteren op uw website
15. Doorontwikkeling, onderhoud en beveiligingDe software wordt voordurend onderhouden, doorontwikkeld en beveiligd (inclusief backups).