Vrijwilligers planner

Het unieke karakter van deze vrijwilligers planner is dat vrijwilligers zichzelf kunnen inplannen / inroosteren middels een rooster op de website van de vereniging of stichting ook wel zelfroosteren genoemd. Als zelfroosteren niet gewenst is, kan dit worden uitgezet. De beheerder of vrijwilligerscoordinator kan handmatig de vrijwilligers koppelen aan de taken.

Op een eerlijke manier toewijzen kan echter ook middels de auto-plan functie. Met 1 druk op de knop berekend de software een optimale indeling.

Een vrijwilliger heeft een duidelijk overzicht welke taken er al gevuld zijn en welke er nog open staan (middels rode en groene vlakjes / blokjes). De vrijwilliger kan zich laagdrempelig op een taak inplannen. Mocht deze persoon bij nader inziens toch niet kunnen, kan de dienst geannuleerd of geruild worden. De eerste keer moet de vrijwilliger zich eenmalig registreren of, nog laagdrempeliger, inloggen middels een facebook account. Uiteraard heeft een vrijwilligerscoördinator altijd de supervisie.

tags: vrijwilligers sportvereniging, vrijwilligers planning tool, vrijwilligersplanner, online rooster, toprooster